Eetcafé CP en (het nog te openen) Café LP zijn op zoek naar enthousiaste horecafanaten die samen met ons een nieuwe uitdaging aan willen gaan.

Wat zoeken we?
We zijn op zoek naar twee verantwoordelijke collega’s (m/v) van 21 jaar of ouder die uitblinken in gastheerschap. Iemand die de hand niet omdraait voor het begeleiden van groepen die één van onze activiteiten (quiz, escape room, tochten, etc.) hebben gedaan / gaan doen. Iemand die een prachtig diner kan lopen. Iemand die een ouderwetse café-avond kan draaien. Iemand die mee kan en wil denken over de vele activiteiten die we ontplooien. Kortom een creatieve allround horecamedewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Mocht je in bezit zijn van Sociale Hygiëne en/of BHV en kennis hebben van HACCP dan is dat mooi meegenomen.
Heb je dat niet? Alles valt te leren!

We gaan er vanuit dat je, naast Nederlands, in ieder geval Engels spreekt en dat je ook wel wat gevoel hebt voor de Duitse taal of bereid bent deze te leren.

Zoals valt te verwachten in de horeca krijg je te maken met onregelmatige uren en zal je ook regelmatig in het weekend aan de bak moeten.

Wat bieden we?
• Een uitermate afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid
• Een contract van 24 tot 32 uur (ook afhankelijk van de eigen wensen)
• Een marktconform salaris
• Een schitterend team om in mee te draaien
• Veel eigen verantwoordelijkheid
• 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een FT contract)
• Voor of na iedere dienst een heerlijke personeelshap

CP en LP zijn zaken waar het personeel centraal staat.
Er is ons veel aan gelegen om iedereen waardig en netjes te behandelen. Bij ons is iedereen gelijk en zo gaan we ook met elkaar om.

Heb je interesse?
Mail met info@eetcafeCP.nl