Ons

CONCEPT

Eetcafé CP heeft een heel bijzonder concept. Alle vaste medewerkers zijn een soort mede-eigenaar. De daadwerkelijke eigenaars geven aan het einde van het jaar 25% van het TOTALE RESULTAAT aan de vaste medewerkers. Dus van iedere euro die u hier uitgeeft gaat rechtstreeks 25 cent naar het personeel! U ziet dus direct aan wie u uw geld uitgeeft. Puur en eerlijk!

Bij Eetcafé CP tellen de gasten en telt het personeel. Niemand wordt hier als een nummer behandeld. Geen rare anonieme holding of magnaat die er met de winst vandoor gaat. Eerlijke salarissen voor de medewerkers die samen gaan voor het mooiste product in Enschede. Eerlijke salarissen voor de part-timers die samen de fooi mogen verdelen. Op die manier zijn we ervan overtuigd dat u de best mogelijke service krijgt. De service die een gast verdient.

Ons

MOTTO

CP voor allen, allen voor CP!
Met het voltallige team proberen we het u, onze gewaardeerde gast, een complete beleving te bezorgen. Van binnenkomst tot wanneer u vertrekt. Wij staan graag voor u klaar! Alleen al door uw aanwezigheid bent u goed voor ons. Wij zullen er alles aan doen om dat ook voor u terug te doen. Lukt dat altijd? Natuurlijk niet. We zullen zeker wel eens de fout in gaan. Spreek ons er op aan en we zullen ons stinkende best doen het voor u te herstellen!
CP voor allen, allen voor CP!

Mama

TRAKTEERT

Is mama jarig? Dan trakteert ze natuurlijk! En Eetcafé CP trakteert haar.
Bij Eetcafé CP wordt mama op haar verjaardag in het zonnetje gezet.
Als mama samen met de kinderen en andere verjaardagsgasten komt eten bij Eetcafé CP, dan eet mama gratis.

Wat zijn de voorwaarden?
Mama moet minimaal 2 personen uitnodigen voor haar feestje en de kinderen moeten ook aanwezig zijn.
Mama moet haar legitimatie bij zich hebben.
Mama moet even van tevoren reserveren*.
Het feestje moet plaats vinden op de verjaardag van mama.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

*Als Eetcafé CP geen plaats meer heeft, dan mag mama op een andere dag haar verjaardag komen vieren.

Leuke

IDEEËN?

Heb je een leuk idee voor een evenement? Of wil je eens iets organiseren? Neem contact met ons op via het contactformulier. Vertel in een paar woorden wat je wil. Heb je een succesvol idee, dan deel je mee in de opbrengst! That’s how we roll….